xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23442 Piwa: 21/1 Location: Warszawa
Posted: 2009-02-10, 13:02
Mi jak zwykle siê podoba co prawda Dyplo Anonim mi siê nie podoba no ale wszystkie inne rozgrywki ³ykam jak leci. Nie pêkaj Lary, wygraj grupê to siê zmierzymy
Ale tak na serio to ja mam ciê¿k± grupê - z Martinem gram jako pierwszym...
xfire: szczepionka Helped: 2 times Joined: 20 Feb 2008 Posts: 1789 Location: Kraków
Posted: 2009-02-10, 14:26
Szkoda ze liga upadla ;/ nie bedzie barazy spadkow awansow tylko kolejny puchar bez ciag³o¶ci.To zupelnie cos innego jest nie ma kontynuacji walki itp ludzie jeszcze bardziej beda olewac.Tez sie zastanawaim czy brac w tym udzial...Jestes pewny Richards ze to dobre rozwiazanie?
Tyle lat byla liga i nagle zniknie?
Szkoda tego projektu bo moglby sie rozwinac mamy teraz wiecej graczy.
Moze warto to rozwazyc jeszcze.
xfire: richards74 Helped: 13 times Age: 44 Joined: 04 May 2006 Posts: 3847 Piwa: 3/2 Location: S³ubice
Posted: 2009-02-11, 01:45
Lary33 wrote:
ale to zadna liga, tylko kolejny puchar. Chyba sie wypisuje
barnaba wrote:
Szkoda ze liga upadla ;/ nie bedzie barazy spadkow awansow tylko kolejny puchar bez ciag³o¶ci.
To w dalszym ci±gu bedzie liga. Musia³em pozmieniaæ troche zasady, bo sami widzieli¶cie jaka by³a frekfencja . Pare osób gra³o, ale czê¶c zupe³nie olewa³a co sezon rozgrywki. Teraz ci co olej± odpadn± w pierwszych rundach, reszta bêdzie gra³a dalej.
Liga 16 osobowa. Po 1 przegranej nie odpada siê z rozgrywki. Je¿eli bêdzie wiêcej chêtnych, zrobimy 2 lige i bêd± spadki i awanse.
Mo¿e w przysz³o¶ci poddzielimy to na 8 osób w lidze po 2 grupy na kazdym poziomie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pare osób gra³o, ale czê¶c zupe³nie olewa³a co sezon rozgrywki.
Dajemy bez trudu posta i zapisujemy siê do wspólnej zabawy, któr± zaraz psujemy nie graj±c.
wiêc dla psuj±cego rozgrywki nale¿a³o by wprowadziæ konsekwencjê. (trudno siê mówi)
tzn. - je¶li gracz przegrywa valkowerem w lidze - to traci równie¿ punkty w rankingu. Jednocze¶nie wygrywaj±cy valkowerem nie uzyskuje premii rankingowej.
(tylko czy mo¿liwe by by³o do wprowadzenia w systemie przeliczania rankingu warunku -"walkower" ?) ???
_________________ Wojny prowadzê bardzo pokojowo
Last edited by King_Chrobry on 2009-02-11, 09:20; edited 1 time in total
xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23442 Piwa: 21/1 Location: Warszawa
Posted: 2009-02-11, 09:31
Kingu nie zmieniajmy zasad rankingu - to jest oddzielny projekt. Konsekwencje tak ale w ramach ligi a nie w innych zabawach...
A Meca widzê ma zabawê ¿e niby liga upad³a. Zauwa¿ ¿e napisa³ to Barnaba a nie Rychu i nie jest to prawd± - odpad³o z rozgrywek 7 osób na 20 graj±cych, to jeszcze nie oznacza ¿e projekt upad³. Proponujê chocia¿ nie przeszkadzaæ innym skoro siê nie pomaga...
xfire: szczepionka Helped: 2 times Joined: 20 Feb 2008 Posts: 1789 Location: Kraków
Posted: 2009-02-11, 09:51
Pisz±c o koncu ligi pisalem o samej koncepcji, o tym ze nie jest juz to liga tylko puchar.
Larry tez to zauwazyl,roznica jest spora.
Chodzi mi o same zasady ktore ulegly zmianie a nie o frekwencje.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum