To jest moja OSTATNIA GRA - przynajmniej na jakis czas
niepotrafir zrozumiec dlaczego moje konne łuczniki padaja na rydwanach Leszka
GRA TAKA JEST BEZ SENSU
p.s.
nie umniejszam wygranej Leszka po prostu mnie trafia jasna .... jak mi tak RANDOM SZALEJE
xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23314 Piwa: 13/1 Location: Warszawa
Posted: 2008-09-19, 09:47
No szalał random
1. Luka atakuje konnym mojego łucznika w lesie - 6,6 do 4,5. Konny pada a mój łucznik... nie draśnięty nawet
2. W tej samej turze atakuje drugim tego łucznika - 6,6 do 4,5. Konny pada ale łucznik dostał ostro w łeb, rydwanem go dobija już bez problemu
3. konnym z generałem i promocją do jazdy atakuje mojego rydwana na dwóch promocjach - 7,2 do 3,8. Generał do piachu... było 98% z groszami
4. Ja atakuję hordą rydwanów na 2 konnych Luki i jego rydwany. Na konnych wystarcza po 2 rydwany - wydaje mi się że to nie jest jakoś strasznie randomowate, pierwszy zjeżdżał z siłą z 6 do 3,5 a drugi wygrywał... Potem były walki na 50% i tutaj ja dostałem w plecy, nie pamiętam szczegółów ale chyba było tak że na 7 walk wygrałem 2
5. No i ukoronowanie - dobijam rydwanem rydwan, mam 99,5% i oczywiście kicha. To był największy wyskok randomu w tej grze
A najbardziej i tak mi się podobało jak Luka stwierdził że już nie gra po czym zapytał "stawiasz?" No i zaczęliśmy kolejną gierkę - ja znowu Zulus a Luka Byczkiem. To już czwarta gra Zulusem z mojej strony i jeszcze w PBEMie Full Random mi Zulusa wylosowało ratunku! Proponowałem za każdą grą żebyśmy zagrali bez agresywnych ale moja petycja została odrzucona no a Czaka jest po prostu najlepszy więc czym mam grać
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum