2007-12-23 Peter - LDeska
Reply to topic
: 2007-12-23 Peter - LDeska
1. Peter
2. LDeska
Mali na Mali na mapce LD2. Wygrana pierwszy woj na woj przy 50% Petera trochę mi plany pokrzyżowała, ale najważniejsze że zablokował mnie potem skirmami - mój błąd bo robiłem sobie Stone'a. No i potem drugi błąd że nie poszedłem po konstrukcję i poddałem podczas ataku którego nie miałem szans odeprzeć.
Dzięki za grę, ale drugim razem gramy z TT - może być najwolniejszy ale musi być bo normalnie zacząłem film oglądać w trakcie gry
:
He, he zlalem lidera jak swierzynke, nawet do kapapek sie nie dotelepal
"Kto pracuje przez cały dzień, ten nie ma czasu na zarabianie pieniędzy." John D. Rockefeller
:

aleś mnie z równowagi wyprowadził - jedno miasto rozmiaru 1 u obu nas a ten myśli po parę minut nad każdą turą

poczekaj zemszczę się po świętach jak będę miał czas na grę

bo tak na pół gwizdka jak widać to był zły pomysł żeby zaczynać

Nieźle było - trzy błędy w tak krótkiej grze to mi się dawno nie zdarzyły i efekt mógł być tylko taki
:
LDeska wrote: |
aleś mnie z równowagi wyprowadził - jedno miasto rozmiaru 1 u obu nas a ten myśli po parę minut nad każdą turą |
Tam od razu kazda po pare minut - chwile kombinowalem jak to sie stalo ze zaraz na starcie miales wiecej kasy w demo niz ja (jakos tak 18 do 23 przy wielkosci maista zdaje sie 1-2)... chwile mi zajelo przestawianie produkcji w miescie... a miales mi powiedziec co to bylo po grze
Mi wyszlo ze poszedles na starcie w pottery i postawiles chatke na winie, wiec chwile pomyslalem i wyslalme paru skirmow (oczywiscie pierwszy musial *** na warriorze ale juz sie powoli przyzwyczajam), uznajac ze za takie lekcewazenie mnie to jakas kara sie nalezy...
Nie wiem czy mialem racje z ta chatka na winku ale oplacilo sie wyslac ekipe
"Kto pracuje przez cały dzień, ten nie ma czasu na zarabianie pieniędzy." John D. Rockefeller
:
może Leszek postawił stolicę na winie.
:
plewan_79 wrote: |
może Leszek postawił stolicę na winie. |
Nie.
:
Niebywałe! Leszek chce grać z TT
:
Dobra - umowa to umowa - tu chodziło o to że jak się odkrywa techy to się ma bonus za znane techy poprzedzające i to było to.
Reply to topic
Czas generowania strony : 0.33 s.