Ale o jakich ruchach wy piszecie...Jak jest pbm na wysyłanie save'a to kolejnosć jest ustalona i nie ma żadnych podwójnych ani zmiany kolejności.
Więc tym bardziej nie ma mowy o wałkach..chyba że podkładanie ale to jest i w Dyplo
xfire: rudi22222 Helped: 6 times Age: 97 Joined: 23 Mar 2007 Posts: 7744 Piwa: 202/69 Location: z Gotham City
Posted: 2017-03-31, 05:35
No to zróbmy wyjątkową grę. Każdy z każdym ma wojnę. Będzie miodzio, po takim seansie Civ4 wróci do łask. Zapiszemy się w historii jako grupa archeologów wskrzesicieli.
e. tylko pamiętajcie podczas wywiadów jako sławni ludzie, że to ja pierwszy zaproponowałem tą opcję
_________________ Sytuacja jest świetna ale nie beznadziejna (S. Michalkiewicz)
Last edited by Rudi2 on 2017-03-31, 05:37; edited 1 time in total
W zasadzie always war nie byłoby głupie. Tylko niestety kilka rzeczy trzeba byłoby na szybko zmodyfikować, głównie szlaki handlowe. Ale to szybka podmiana linijek.
xfire: rudi22222 Helped: 6 times Age: 97 Joined: 23 Mar 2007 Posts: 7744 Piwa: 202/69 Location: z Gotham City
Posted: 2017-03-31, 17:03
Zastanówcie się czy na pewno trzeba coś zmieniać? Szlaki? A gdzie jest powiedziane że szlaki muszą być?
Chodzi o to by zagrać na takich opcjach w które dotychczas jeszcze nikt z nas nie grał. Może się okazać że to "odświeży" dla nas tą leciwą a zacną grę.
Jak dobrze pójdzie rozgrywka i odpowiednio "medialnie" pokazana to na konic gry może być kolejka chętnych do następnej, pogorszyć Civ4 już się nie da bo graliśmy z niej wszystko co możliwe aż do mdłości
_________________ Sytuacja jest świetna ale nie beznadziejna (S. Michalkiewicz)
Last edited by Rudi2 on 2017-03-31, 17:05; edited 1 time in total
Wydaje mi się, że za bardzo udziwniamy przez co nie jesteśmy w stanie wystartować . Z założenia to miał być zwyklym PBEM szybkie ustawienia a tu z ustawieniami zaraz wyjdize drugie dyplo
You cannot post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum