xfire: wnuczus Helped: 16 times Age: 28 Joined: 10 Nov 2005 Posts: 10599 Piwa: 38/47 Location: Poznañ
Posted: 2016-06-09, 12:21 I Runda Co robimy
I Runda Co robimy
_________________ "Jarek,ale nie mo¿esz wypominaæ tego zakichanego statku kiedy ukrad³es mi ca³e pañstwo szwedzkie"
"Czy têsknicie za piêknymi czasami miniksa-1.1, kiedy mê¿czy¼ni byli mê¿czyznami i pisali swoje w³asne sterowniki?" Linus Torvald
Przed³u¿my, ale te¿ niech maruderzy wyra¿± chêæ skorzystania z tego przed³u¿enia Bo jak Peter faktycznie tylko do po³udnia ¿yje to ma³e szanse, ¿e sytuacja nie bêdzie siê powtarzaæ co rundê.
xfire: bobek1971mie Helped: 8 times Age: 46 Joined: 07 Jan 2006 Posts: 11344 Piwa: 83/264
Posted: 2016-06-09, 13:52
Zrobi³bym to elastycznie
¯eby wyj¶æ z kryzysu czasowego .... Jest Borys....scoro Scooby z Petem na razie nie mog± siê zgraæ moze z tej trojki uda siê parê dogran± czasowo ogarn±æ.....zainteresowani musieliby okresliæ czas kiedy mog± funkcjonowaæ w grze 8- 15 ...22- 1 itd ...i mi¿e by jako¶ scobby -borys lub pet- borys ...a ten trzeci w tej rundzie mialby wolny przebieg.
Nie gramy o zlote kalesony a taka opcja dawalaby szanse
xfire: wnuczus Helped: 16 times Age: 28 Joined: 10 Nov 2005 Posts: 10599 Piwa: 38/47 Location: Poznañ
Posted: 2016-06-09, 14:48
Bobek dla mnie nie ma racji. Ka¿dy zapisuj±c siê wiedzia³, ¿e ka¿da runda jest ograniczona czasowo. Ka¿dy wiedzia³ jaki jest system i to nie on jest winny. Ja rozumiem, ¿e tu s± ludzie pracuj±cy ale s± jakie¶ zasady. Nie bêdê dobera³ par komu¶ pod godziny. Wtedy po co taki turniej? lepiej siê samemu umówiæ i zagraæ.
_________________ "Jarek,ale nie mo¿esz wypominaæ tego zakichanego statku kiedy ukrad³es mi ca³e pañstwo szwedzkie"
"Czy têsknicie za piêknymi czasami miniksa-1.1, kiedy mê¿czy¼ni byli mê¿czyznami i pisali swoje w³asne sterowniki?" Linus Torvald
No zdecydowanie nie na tym polega turniej z systemem szwajcarskim ¿eby rêcznie dobieraæ pary w zale¿no¶ci od tego kto ma akurat ochotê zagraæ...
mo¿na dobraæ tych którzy maj± tyle samo punktów (po 1 wygranej/przegranej) - drugim kryterium jest pozycja w ranku i to nas blokuje. Nie przecenia³bym jej bo Scooby trafi³ jako bossu na s³abego Petera z do³u listy
Mo¿e byæ np. tak ¿e wygrany (przegrany) z pary Leszek vs Plewan zagra z wygranym (przegranym) z pary Scooby vs Peter. A reszta mo¿e ju¿ zaczynaæ drug± rundê.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum