1. Bobek vs Rudi
2. Peter vs Siewi
3. King Chrobry vs MichuZ
4. wnuczus vs Centurion
5. Meca vs Martin
6. Ponti vs PawełT
7. Richards vs Bodek
8. Marba vs Ldeska
wyniki:
6. ponti 1 - pawelt 0
1. Bobek 1 - rudi 0
8. Marba 0 - Ldeska 1
4. wnuczus 0 vs Centurion 1
7. Richards 1 vs Bodek 0
2. Peter 0 vs Siewi 1
3. King Chrobry 0 vs MichuZ 1 5. Meca 0,5 vs Martin 0,5
_________________ - Dlaczego Poniatowski przeniósł stolicę do Warszawy?
- Bo chciał oddychać wiejskim powietrzem.
Last edited by Centurion on 2009-05-18, 16:53; edited 9 times in total
xfire: siewi
Posted: 2009-05-13, 13:32
Protestuję, ja nie chcę z Jovanem!
Ale czemu, Peter mówił, że może w weekend, no chyba że teraz wylądował w szpitalu...
PS. No więc Peter się odezwał, i wcale nie rezygnuje, jest gotów zagrać w weekend. Więc jeśli nie będziemy ostatni do weekendu, to jestem skłonny rozegrać tą partyjkę z Peterem.
Last edited by Siewi on 2009-05-13, 21:35; edited 1 time in total
5. Jovan - meca
6. King Chrobry - rudi
7. Marba - Peter
8. Bodek - wnuczus
9. PawelT bye
jak widzicie wyrzucilem Jovana po tym jak dowiedzialem sie ze ma 1 kategorie, zupelnie bez sensu zeby z nami gral, mozemy smialo uznac ze wygral a my gramy o 2 miejsce
a i w 16 sie ladniej paruje bez zadnych bye, itd...
najwyzej za kare mnie jovan jeszcze pare razy zleje na ld
oczywiscie o tej kategorii to mi siewi powiedzial
edit:
jovan sie uparl to niech gra, zycze powodzenia w pokonaniu go
Last edited by Centurion on 2009-05-23, 15:44; edited 6 times in total
xfire: marchwik Helped: 9 times Age: 38 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11208 Piwa: 61/68 Location: Góra Kalwaria
Posted: 2009-05-18, 18:57
Trafiłem najgorzej jak mogłem Marti chce mi skopac pupe bo ostatnio miał dwie gry w plecy ze mną a stwierdzam ze gra lepiej ode mnie
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
Zaglądali do kufrów ,zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm
xfire: jkukic
Age: 39 Joined: 01 Oct 2008 Posts: 358 Otrzymał 1 piw(a) Location: Belgrade
Posted: 2009-05-18, 22:03
Centurion wrote:
jak widzicie wyrzucilem Jovana po tym jak dowiedzialem sie ze ma 1 kategorie, zupelnie bez sensu zeby z nami gral, mozemy smialo uznac ze wygral a my gramy o 2 miejsce
a i w 16 sie ladniej paruje bez zadnych bye, itd...
najwyzej za kare mnie jovan jeszcze pare razy zleje na ld
oczywiscie o tej kategorii to mi siewi powiedzial
Cent, I don't know why you fear of my chess skill so much (we played only 3 games(3:0), and if we played more games you would win at least one). You have small chances to be the first, because Siewi also plays good. Siewi proved it is possible to win me. Of course, I won him much more, but difference in our skill is not so big.
And, to others: Is Cent authorized to exclude people from tournament if they "play too good" ? Only if others agree, then Cent's action is correct. So I ask others to say what they think of that. Only if other people play much weaker than Siewi, Cent's opinion has some sense.
Helped: 9 times Age: 35 Joined: 24 Feb 2008 Posts: 10005 Piwa: 52/22 Location: Poznań
Posted: 2009-05-18, 22:06
Jovan Kukić wrote:
You have small chances to be the first, because Siewi also plays good. Siewi proved it is possible to win me. Of course, I won him much more, but difference in our skill is not so big.
it's not becouse i want to be first, i play too weak...
but if you realy want i can still add you, but in my opinion it is out of sense becouse you will win every game and it will be boring to you...
ok, i will add you, there is no problem
Last edited by Centurion on 2009-05-18, 22:08; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum