Ech, szkoda gadać, jestem utalentowanym producentem najbardziej absurdalnych błędów. Nie ma to jak zaatakować axą przed katapultą... bah, wrrr
Dzieki za gre.
Pozdrawiam.
Gra ciekawa. Ja grałem Inkami a Zah Elą.
Już od samego początku wiedziałem, że będzie ciężko. Zanim postawiłem stolice minęło kilkanaście tur, a gdy podpłynął wojem myślałem że już po mnie. Jego błąd polegał na tym, że przestał mnie atakować w momencie, gdy byłem najsłabszy, a do tego obrał kiepską scieżke techów.
Następnym razem jak będę, gdy bede już miał czas, wytłumacze ci parę rzeczy.
Do następnej.
xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23442 Piwa: 21/1 Location: Warszawa
Posted: 2007-04-02, 18:10
Nie łam się, Zah! skoro widzisz błędy to już nie jest tak źle... rozumiem że naszym świeżynkom jest ciężko dołączać do kaca co to trochę tak jakby wskakiwac do rozpędzonego pociągu ale wiem z autopsji że już niedługo będziecie nas lali jak równy równego... niestety
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum