xfire: richards74 Helped: 13 times Age: 44 Joined: 04 May 2006 Posts: 3847 Piwa: 3/2 Location: Słubice
Posted: 2010-10-29, 07:46
Kurde, gdzieś trzeba napisać w instrukcji, żeby po zgłoszeniu gry nie odświeżać strony z wyświetlanymi punktami, bo przez to drugie zgłoszenie się zrobiło
Rich masz naburmucha na mnie czy jak, żadnej propozycji na małe party
Na Twoje usprawiedliwienie działa awaria mojego routera, mam nadzieję, że dziś chłopcy go wymienią, bo na iplusie to nawet nie będę do civki podchodził.
xfire: richards74 Helped: 13 times Age: 44 Joined: 04 May 2006 Posts: 3847 Piwa: 3/2 Location: Słubice
Posted: 2010-10-29, 11:41
giggs wrote:
Rich masz naburmucha na mnie czy jak...
Nie, czemu miałbym mieć? Z chęcią się zrewanzuje za ostatnią porazke . Tylko, że dziś planujemy teama zagrać, a jutro może jakieś FFA? jak nie wyjdzie, to jestem do dyspozycji.
Nie, czemu miałbym mieć? Z chęcią się zrewanzuje za ostatnią porazke . Tylko, że dziś planujemy teama zagrać, a jutro może jakieś FFA? jak nie wyjdzie, to jestem do dyspozycji.
Porażkę, myślałem cały czas, że się podłożyłem
Jeżeli internet dopisze to popykamy coś klimatycznego
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum