Niechcialo mi sie grac kontow ale jak to Jaco konty i basta wiec zagrem augustme na Roosvelta. Patrze na mape a ty miejsce na 3 farmy wielich no to je zrobiłem , przez to miałem 3 rzy mniej ludnosci i prawie 2 razy mniej produkcji. Ale zrobiłem sobie piramidki i juz myslałem ze jest luz, ze pierwszy zrobie astro i skasuje mu te wszystkie rybki i krabiki, niestety astro miaem 2 tur pozniej , bo zaszedłem sobie po literature i muzyke a Jaco chyba nie. Nauka na 0 a wstolicy 94 nauki i np papier w 4 tury, wiec chyba nie najgorzej. Nie mialem woja i jak Jco wpadł do mnie to było pozamiatane. Astro 10 tur wczesnij i to ja bym moze rzadził tą gra. Muzyka 7 tur ichyba to zadecydowalo. Sam juz nie wiem, a moze za duzo farm wielkich
xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23314 Piwa: 13/1 Location: Warszawa
Posted: 2007-10-30, 12:50
Augustem robiłeś farmy wielkich? To nie jest tak wydajne jak filozofem... ale przy piramidkach jest sensowne. Jaco lubi tego amerykańca - ze mną też nim gra. Ale mi na szczęście trochę lepiej poszło - sytuacja jest patowa ale będziemy walczyć do upadłego
xfire: lary33 Helped: 6 times Age: 41 Joined: 13 Jan 2006 Posts: 8603 Piwa: 34/23 Location: Lublin
Posted: 2007-10-30, 21:38
Leszek mapka zdecydowala o strategii. Jak masz 3 miejsca na farmy i wyciagasz z nich 9-10 żarełka z dwóvch pól to co maiłęm zrobić. Wydawało m isie ze odlece ale nie odleciałem przy piramidach, nie wiem dlaczego. miałem tylko 3 tychy do przodu i to mało warte, ta gora z literaturą i muzyką i nawet miałem GA 8 turowy ale nei maielm i tak szans aby miec szybciej astro.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum