Prosba do Was Admini jak chcecie to rozwiazac czy jezeli Lary i Cheos dostana,np czy Jarek ma dostac ikonke za pierwsze miejsce oraz Cule (dla mnie nie powinni -obaj porzucenie nacji) ?Moze o odznaczeniach ma zdecydowac Admin Dyplo?
Spoko Ponti, damy radę a konsultacje w kuluarach będą tak czy siak.
Helped: 1 Joined: 20 May 2009 Posts: 2687 Piwa: 1/2
Posted: 2011-11-15, 13:44
cheos wrote:
Oj Ty z Jarkiem to chyba trwałego sojuszu w D7 nie zawiążecie
Centurion wrote:
Z jarkiem tak już jest, jak się uprze to z wkurzenia aż się meble obgryza takie pierdoły wypisuje
Nie no co Wy, szczerze to liczę, o ile zagram, że uda mi się współpracować właśnie z Centem Lubie tego upierdliwca ale jakoś nigdy nie było nam po drodze.
Zresztą ja jestem dobry chłopak i każdy to wie
ponti wrote:
Prosba do Was Admini jak chcecie to rozwiazac czy jezeli Lary i Cheos dostana,np czy Jarek ma dostac ikonke za pierwsze miejsce oraz Cule (dla mnie nie powinni -obaj porzucenie nacji) ?
Mnie odznaka nie interesuje bo i na nia nie zasłużyłem- Cheos prowadził nację ponad 3/4 całej gry więc chyba nie ma o czym mówić. No niestety porzuciłem nację i nic na to nie poradzę taki już mój net( a raczej problem z czymś o czym sam nie wiem).
Last edited by jarek1333 on 2011-11-15, 13:47; edited 1 time in total
xfire: bodek01 Helped: 7 times Age: 41 Joined: 10 Oct 2006 Posts: 4963 Piwa: 97/1 Location: Łódź
Posted: 2011-11-15, 13:57
giggs wrote:
ponti wrote:
Prosba do Was Admini jak chcecie to rozwiazac czy jezeli Lary i Cheos dostana,np czy Jarek ma dostac ikonke za pierwsze miejsce oraz Cule (dla mnie nie powinni -obaj porzucenie nacji) ?Moze o odznaczeniach ma zdecydowac Admin Dyplo?
P.S. Powoli wracam do gry.
Chyba jako Admin D6 mogę zabrać głos w tej sprawie.
Jestem za przyznaniem następujących orderów:
1. Cheos ( jarek niestety nie bo zbyt krótko grał)
2. Cule oraz Lary oboje po medalu za zajęcie drugiego miejsca. Nie sposób rozstrzygnąć który z nich się bardziej przysłużył lub nie przysłużył razem prowadzili nację do miejsca medalowego.
3 Ldeska - oczywiste
Ponti - przeżył w D6
Nie proście mnie abym wskazał komu się bardziej medal za drugie miejsce należy bo to są subiektywne moje oceny. One są w podsumowaniach.
A tutaj nie naginajmy rzeczywistości do orderów, wybierając tylko jednego gracza, tylko dostosujmy medale do rzeczywsitości.
A ta jest taka że nację do miejsca medalowego prowadziło dwóch graczy Cule i Lary.
xfire: wnuczus Helped: 16 times Age: 28 Joined: 10 Nov 2005 Posts: 10597 Piwa: 38/47 Location: Poznań
Posted: 2011-11-15, 14:01
I tak przyznamy ordery Bodku:)
_________________ "Jarek,ale nie możesz wypominać tego zakichanego statku kiedy ukradłes mi całe państwo szwedzkie"
"Czy tęsknicie za pięknymi czasami miniksa-1.1, kiedy mężczyźni byli mężczyznami i pisali swoje własne sterowniki?" Linus Torvald
P.S. Powoli wracam do gry.
Chyba jako Admin D6 mogę zabrać głos w tej sprawie.
Jestem za przyznaniem następujących orderów:
1. Cheos ( jarek niestety nie bo zbyt krótko grał)
2. Cule oraz Lary oboje po medalu za zajęcie drugiego miejsca. Nie sposób rozstrzygnąć który z nich się bardziej przysłużył lub nie przysłużył razem prowadzili nację do miejsca medalowego.
3 Ldeska - oczywiste
Ponti - przeżył w D6
Nie proście mnie abym wskazał komu się bardziej medal za drugie miejsce należy bo to są subiektywne moje oceny. One są w podsumowaniach.
A tutaj nie naginajmy rzeczywistości do orderów, wybierając tylko jednego gracza, tylko dostosujmy medale do rzeczywsitości.
A ta jest taka że nację do miejsca medalowego prowadziło dwóch graczy Cule i Lary.
Ja bym im dał po medalu za drugie miejsce.
Tak też zaproponowałem na administracyjnym, pełna zgoda.
xfire: wnuczus Helped: 16 times Age: 28 Joined: 10 Nov 2005 Posts: 10597 Piwa: 38/47 Location: Poznań
Posted: 2011-11-15, 14:03
Bodek,a co ty na to, żeby dać odznakę pocieszenia dla Rudiego np najlepszy gracz Dyplo?
Odznaki przyznane.
_________________ "Jarek,ale nie możesz wypominać tego zakichanego statku kiedy ukradłes mi całe państwo szwedzkie"
"Czy tęsknicie za pięknymi czasami miniksa-1.1, kiedy mężczyźni byli mężczyznami i pisali swoje własne sterowniki?" Linus Torvald
Posted: 2011-11-15, 14:19
Quote:
Ordery za specjalne zasługi zostały nadane.
Brązowy order
Dla obywatela Bodka za prowadzenie, zorganizowanie Dyplo 6. Za użeranie się z niektórymi uczestnikami, za niezłamanie się.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum